Forlovet

Igår, den 11 april 2014, var dagen jeg ble den lykkeligste jenta i verden. Min elskede tok med meg ut på en bedre biff middag på Steakhouse, noe han ofte gjør, så jeg tenkte ikke noe spesielt på det egentlig, annet enn at vi skulle ut å kose oss. Det var vel ikke lenge etter vi hadde fått forretten at han ikke klarte å holde seg lenger og begynte å fortelle meg hvor mye jeg betydde for han osv. Igjen, dette er og noe han ofte gjør, så jeg tenkte ikke to ganger da heller, men så avsluttet han, ved å spørre om jeg ville være kona hans! Åååh, lykkerus!! Noe jeg selvfølgelig sa ja til!! Så snart, det vil si neste sommer, kan jeg kalle meg kona hans!

Verdens heldigste er jeg!!!
Det har skjedd mye den siste tiden, vi tenker at det er på tide med ett nytt familiemedlem, tolk det som du vil. Hehe, det vil synes snart uansett, så jeg venter med å utdype det til vi er helt sikre.

Over til noe helt annet, i helgen var vi i bryllup i Tønsberg. Kjempe fint var det, itillegg var det dobbelt bryllup, mor og datter som fikk sin makker, da har vi vært med på det også. En barndomsvenn og bestevenn av Æli skulle gifte seg, så da var det bare å hive seg i bilen å kjøre oppover. Kvelden var fylt av god mat og drikke, masse fine taler(måtte tørke en tåre, eller ti) og deilig selskap! Vi kjørte opp med ett annet vennepar, greit å bare slå seg sammen, blir så koselig da. Bildet av Stig og Kristin fra bryllupet ser du ovenfor.

Bilde av min kommende ektemann og jeg, i bryllupet. Vi har begge en stor interesse for klær, så å matche når det er anledning, er vi veldig glad i!:)
soon to be Mr. And Mrs. Manouchehri<3

2 kommentarer

Trude

15.05.2014 kl.20:13

Gratulerer så masse! Så flott par dere er, kjempe kult at dere matchet hverandre med klærne :)

Charlotte

15.05.2014 kl.20:15

Trude: tusen takk :) så hyggelig!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits