Croptops, bandeaus & boobtops!

Jeg vet ikke hva det er, men helt siden i forfjor har jeg vært som besatt av croptops og lignende. Jeg gått til innkjøp av flere titalls magetopper siden den tid. Ikke har jeg hatt så mange anledninger til å bruke dem heller, så over halvparten ligger ubrukt i både skuffer og skap. Men jeg får bare ikke nok! 90-tallets magetopper er tilbake og jeg digger det!
Det finnes så mange forskjellige måter å bruke og style disse toppene på, om du er på leting etter en feminin, sporty, casual eller classy/minimalistisk look, så er denne type topp perfekt til alle de overnevnte.

FEMININ
Kom over disse croptop settene på Nelly, de er alle fra Oneness og er bare helt nydelige! Perfekte om du ønsker en feminin og sommerslig look! Drakter i matchende fargetoner, mønstrete magetopper og romantiske smykker skaper sommerens mest feminine stil spør du meg!
Skap ulike uttrykk med varianter av skjørt, bukser og shortser.
Lek med linjene i antrekket. Kombiner stramme blyantskjørt med løstsittende, utringede magetopper. Blir ikke mer særlig mer kvinnelig enn dette!

SPORTY
Her er det mye som kan brukes. Utvasket, avklippet t-skjorte, slitte denimshorts, fine skinnshorts, eller grafiske sandaler. Go for it!
Velg tekniske og perforerte materialer som kontrast, men en ting du må huske er at balansen mellom det luksuriøse og det sporty skal være riktig.
Vil du gå for noe sikkert?
Velg noe så enkelt som klassisk svart, grått og hvitt kombinert med knallfarger og sølv, og velg rene, enkle snitt.
Den letteste måten å bruke den korte toppen på, er å kombinere den med bukser, shorts og skjørt med høyt liv. Dette er på grunn av at magen er mer definert på øvre halvdel.


MINIMALISTISK/ CLASSY

Unngå det store av dilldall. Denne stilen er rendyrket, med skarpe snitt, monokrome mønstre og klare fargeflater.
Hold deg til én, maks to, farger i antrekket. Introduserer du for mange, stjeler de fokus fra det minimalistiske uttrykket.
Stramme magetopper med rette linjer understrekes av skarpe bukselegg og strukturerte skuldersnitt.
Et lårkort skjørt kombinert med kun en magetopp blir for avkledd for denne looken. Fullfør stilen på en sofistikert måte med en classy blazer eller vest.

CASUAL
Dette er en look som passer for de aller fleste. Denne stilen er flott nå som det nærmer seg sommer. Du får det best til ved bruk av slitte denim shorts og løstsittende magetopper, gjerne blonder eller frynser. Du kan også få det til med ett par deilige haremsbukser eller generelt løstsittende bukser med ett kult print, og en gjerne en plain magetopp! For å toppe det hele kan du gjerne ta i bruk en skjønn blomsterkrans(!) i håret eller en bohemsk veske.

Populært med magetopper hos både mine venninner og meg ;)

6 kommentarer

mona

15.05.2014 kl.21:02

Hei, vil tipse deg om en konkurranse i nettbutikken http://www.bllom.no hvor du kan vinne et valgfritt plagg.

Charlotte

15.05.2014 kl.21:33

mona: har desverre ikke Facebook

Marius Røyseth Kristiansen

16.05.2014 kl.05:17

Herlig Blogg!

Charlotte

16.05.2014 kl.15:37

Marius Røyseth Kristiansen: takk, og i like så skjønne;)

Elise Jørgensen

16.05.2014 kl.15:43

De er super stilige! :D

Charlotte

16.05.2014 kl.15:46

Elise: jaa, ikke sant;)) og kan passe til en hver anledning!:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits