1wall og nye klær

Som medlem på members kommer jeg alltid over gode tilbud, om det er interiør, klær eller sminke jeg ser etter, så har de alltid noen gode tilbud på lur. Og ettersom formen ikke er på topp, så har jeg trøstet meg selv med litt nettshopping og hva er vel bedre enn det?
Denne uken på www.members.com, har de hatt 1wall på kampanje, altså temavegg.
Og ettersom stuen vår er svært hvit, beige og plain, så tenkte jeg det ville være bra med en liten oppfriskning. Hva syntes dere om tema vegger? Selv likte jeg valget mitt meget godt og gleder meg til å få det opp på veggen her hjemme.

Skogs veggmaleriet jeg har bestilt er laget av 1Wall, er et høy kvalitets print og harmonerer godt i mange rom. Jeg vil benytte dette i stuen bak min beige sofa.
Du kan få tak i kjempe mange kule prints på www.1wall.com

Fikk også klikket med meg ett par kjoler hjem. Den til venstre er fra John Zack og den til høyre fra TFNC. Jeg tror jeg trygt kan si at jeg har ett tresifret antall kjoler hjemme og det er ganske flaut å si at jeg ikke har hatt på meg halvparten en gang. Kan ikke di annet enn at Its a girly girl thing;))

Jeg regner med dere har hørt om mirakelbuksene fra weightless? Hvis ikke skal du vite at dette er buksen som fremhever og runder av selv den flateste rumpe.

Føl deg vakker, selvsikker og i oppmerksomhetens sentrum. Egenskapene til disse buksene fremhever og komplimenterer formene dine på en naturlig og stilfull måte.
Modellen jeg har bestilt heter WR.UP Petite skinny og passer perfekt for oss små søte jenter(opptil 165 cm). Selv er jeg ikke mer enn 160 cm.

Er du høyere enn dette vil den kunne brukes som en 7/8 bukse eller capri, alt etter hvor mye høyere du er.
Høyere jenter som ønsker full lengde anbefales WR.UP Skinny.

Ser virkelig frem til jeg kan hente dette på posten.

3 kommentarer

Marie-Madelen bekken

02.09.2014 kl.14:05

Så utrolig fin vegg!!

Charlotte

02.09.2014 kl.14:24

Marie-Madelen bekken: takk:) gleder meg til å få den opp:)

Neneva

02.09.2014 kl.17:04

Takk for at du deltok i bloggkonkurransen! Jeg har kåret vinneren nå :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits