Calilife

We're in California bitcheez!! Hehe

Men det er vi faktisk. Det var så deilig å dra ifra kulda hjemme i Norge og komme til dette! Vi har nå vært her i 8 dager alt og vi kan ikke si annet enn at her må vi bare bli boende. For øyeblikket er vi bosatt i San Clemente i Orange County, Californias surfeby nr. 1! Surfere og skatere over alt, både unge og eldre. Aldri vært i en mer laidback by noensinne! Jeg vet ikke helt hvor jeg verken skal begynne eller avslutte dette innlegget. På 8 dager skjer det jo ganske mye, så jeg deler heller noen bilder med dere.

Grunnen til at vi dro hit var ikke bare for å ta en ferie. Min forlovede har nemlig vært så heldig å muligheten til å prøve seg som general manager på Edge Boardshop her i USA! Noe han har drevet med i en uke og stortrives i! Jeg fikk være med han på jobb igår og det var utrolig kult! Vi tok imot-, plukket, pakket og sendte ut bestillinger, samt fikk jeg også lære å sette i sammen longboards.

Ettersom min kjære jobber hver dag, så er rundt å kikker å blir kjent med stedet. Her om dagen hadde jeg en ordentlig charlotte- dag:) nye negler, shopping og sushi, all by myself. Elsker det!

Må også få vise dere babyen vår, mens vi er her vel og merke. En deilig Mustang cabriolet :))

Idag har vi faktisk vært så uheldige å få oppleve regn her, noe amerikanerne syntes er bra og naturen her desperat trenger. Men det gjør oss ikke særlig mye ettersom vi har to uker igjen her, før vi skal hjem. Allerede er det meldt fint vær igjen imorgen.

Dagens frokost tok vi bare borte i gaten idag, på en søt liten american diner kalt The Sugarshack. Ble breakfast plate på min kjære, og tunfisksalat på meg. Yummy!!

Igår kveld var vi faktisk i Laguna Beach og spiste indisk, utrolig god mat, bra service, men oh my god, for et sted! drømmen må jo være å bo et slikt sted!!

Planen idag er å kjøre til Oceanside mot San Diego for å besøke min kjæres tante, bestemor og kusiner. Imorgen er planen å dra til Beverly Hills og Hollywood med Ælis sjef+familie! Gleder meg så! I will keep you posted:)

4 kommentarer

Vilde

24.12.2014 kl.01:03

Så gøy Charlotte!!😊🇺🇸 Have a safe flight back home!✈️😘 Klem fra Vilde og Siren, Kristiansand

Charlotte

11.01.2015 kl.13:54

Vilde: takk, turen gikk fint :)

rteworld

12.01.2015 kl.17:44

jeg likte de hettegenserne der (boardshop?). hvor får du kjøpt de?

Charlotte

13.01.2015 kl.06:28

rteworld: takk, de er så kule. Bestill deg en du og;) www.edgeboardshop.com

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits