Thoughts & Valentine :)

Hvorfor er det slik at man nå tildags må brette ut og vise omverdenen hvor fælt og miserabelt man har det, for at en tror folk skal ville lese bloggen din? Hvorfor liker vi å høre om andre som har det fælt, eller verre enn oss selv? Er det som på barneskolen når man måtte tråkke ned andre for å føle seg bedre selv? Det er jo i grunn det, bare her blir det på en litt mer indirekte måte. Det er synd at det finnes slike mennesker som godter seg over andres lidelser. Og at det finnes mennesker som bruker sympati for å motta ønsket oppmerksomhet. Når du bretter slikt ut på nettet, så kan man ikke forvente annet enn selvfølgelig; ros og skryt fra de som føler dem kan relatere, og drittslenging fra de som kanskje trenger en liten boost av selvtillit den dagen.

Jeg syntes vi heller bør vise glede og kjærlighet. Det er kanskje ikke mye, men alle opplever noe. Vis oss heller smilet ditt:)

Jeg skal selvfølgelig ikke snakke for alle dere pessimister og jeg syntes det er ok å være ærlig å si, at idag har jeg virkelig ikke en god dag, men jeg har kommet innom ett par "mørke" blogger for mye den siste tiden. Det er rett og slett deprimerende å skulle lese om alle disse lidelsene folk vil dele landet over. Jeg er ikke uintelligent, men helt ærlig, da foretrekker jeg heller en rosa blogg(hvor skribenten lever i sin rosa lille boble hver dag). Vi har nok elendighet rundt oss som det er. Ikke la oss gjøre det verre. Dagen min blir iallefall bedre når jeg leser noe fint, gøy eller koselig.

Over til noe annet, idag er det jo nemlig Valentines dagen, da er det kjærestekos på høyt nivå hele dagen. Eette er en dag vi nå kan ta i bruk for å vise hvor mye vi setter pris på hverandre. Jeg er f.eks oppe før kl 7 idag, for å lufte hunden og handle inn til deilig engelsk frokost før kjæresten våkner.

God start på denne kjærlige lørdagsmorgenen;)

Elsker deg over alt gutten min. Oss for alltid

9 kommentarer

14.02.2015 kl.07:55

Allahs Veikryss ble oppdatert med et bilde

tujanka

14.02.2015 kl.08:35

Hei og hå, men har du lest igjennom det du faktisk skriver? Jeg er temmelig sikker på at mange av dem som bruker blogg som terapi ville føle seg ganske såret og provosert over en slik lettvint fremstilling. Jeg har respekt for de ulike bloggsjangrene, og så får man lese det man vil. Jeg er innom fordi du har lagt igjen klipp og lim signaturen din på min og mange andre blogger, men alle vet jo at du ikke leser det vi skriver, og av og til er det ganske pinlig når den står som kommentar til innlegg der bloggeren har kommet med noe som antagelig har kostet å skrive. Bloggen din er kjempefin den, men et velment råd er å spare kommentaren til blogger du faktisk har lest. Jeg ønsker deg en fin dag, men kjente at akkurat nå ble jeg litt oppgitt.

joy

14.02.2015 kl.10:03

Kommer innom og ønske deg Happy Valentines day:)

Charlotte

14.02.2015 kl.11:38

tujanka: haha

Silje

14.02.2015 kl.13:42

Koselig innlegg ^^

Dere får ha en flott valentinsdag! :)

Vilde

14.02.2015 kl.21:40

Helt enig Charlotte, noen blogger er ikke særlig hyggelig å lese..Kjempebra at du fokuserer på positive ting og koselige, flotte bilder 😃

PS Du er helt nydelig på dette bildet!! Happy Valentines Day 💗💗💗

camilovesalmosteverything

15.02.2015 kl.02:10

Fint innlegg:) Fine bilder også:)

Charlotte

15.02.2015 kl.06:59

Silje: takk;) det hadde vi;) og i like så!

Charlotte

15.02.2015 kl.07:02

Vilde: tusen takk;) for noen fine komplimenter. Og godt noen er enig ang negstiviteten. Omring deg med mennesker som gjør deg bra;)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits