Tips til TV- serier

Er det en ting jeg kan, så er det TV- serier. Det beste jeg vet etter en lang dag på jobb er å komme hjem å sette meg ned med mannen, en god middag og en ny episode rullende over skjermen. Og hva passer vel bedre på en slapp søndag?

Min kjære og jeg følger opptil flere serier samtidig. Noen serier er vi begge super tilhengere av og andre er mer foretrukket av den ene parten, men som regel ser vi faktisk det meste sammen og en sjelden gang klarer jeg til og med å overtale mannen til å lide seg gjennom en dose reality eller en chickflick, desverre for hans del, litt for ofte;)

Noe vi begge liker godt er simple komedier. På denne fronten er vi begge tilhengere av The Goldbergs, The Big Bang Theory, It's always sunny in Philadelphia og Anger Management.

Komedier som jeg liker godt og passer meg best(men som vi begge holder ut) er serier som New Girl, 2 Broke

Girls, Mom og Superfun Night. Deriblant er min kjære glad i serier som South Park og Archer.

Når det kommer til litt mer intrigefylte serier vi begge liker godt, er Son's of Anarchy, Californication og The Sopranos(når disse var aktuelle) store favoritter. Men for øyeblikket er House of Lies en vinner her hjemme.

Når det kommer til jente serier i denne sjangeren er jeg, kanskje flaut, men følger av Pretty Little Liars, super teit stortsett men veldig jentete samt litt spennende til tider, og det liker jeg:)

Nå om dagen er det ikke mange jenteserier som fanger meg(sett bort ifra komediene ovenfor) og jeg savner virkelig serier som Gossip Girl, One Three Hill, The OC, Desperate Housewives og Sex in the City.

Jeg frykter Hollywood begynner å gå tom for gode ideer(gjelder også film) og lager mye crappy for tiden:(

I de litt mer dramatiske kategorier er kjæresten svært glad i serier som

Da Vinci' s Demons og Hannibal.

Sist men ikke minst, reality.

Når det kommer til jenterelaterte realityshows er jeg glad i serier som The Kardashians og Vanderpump Rules(lett underholdning). I tillegg syntes jeg serier som Big Brother, Honey BooBoo , Paradise Hotel og Jersey Shore er motbydelige men overraskende nok, svært underholdende serier, hvor jeg rett og slett ikke kan forstå hvordan disse folkene tenker og - tro hvordan de oppfører seg. Dette er serier jeg må trygle kjæresten om å lide seg igjennom og det lykkes ikke særlig ofte med disse, forstålig nok.

Reality vi ser sammen er programmer som Dude Your Screwed, Off The Hook, alle Ross Kemps utgivelser, samt noen matlagingsprogrammer. Noe vi ofte ser når vi skal legge oss er serier fra Investigation Discovery, det er spennende og som regel en behagelig forteller stemme i bakgrunnen.

Håper dette ga dere noen tips til hva dere kunne tenke dere å se. Nå er det straks ut for å hente sushi til denne jenta og pizza til min elskede. Slenger ut et koselig bilde av oss fra i sommer.

5 kommentarer

camilovesalmosteverything

16.02.2015 kl.02:23

Okay.. Jeg liker Supernatural,The Vampire Diairies,The Originals,The 100 og Pretty Little Liars... Likte kjempe godt Dark Angel og Twin Peaks også jeg.

Charlotte

16.02.2015 kl.06:00

camilovesalmosteverything: du er glad i scifi med andre ord, ikke min sterkeste sjanger for å si det sånn. Men supernatural er meget brukbart:) digg å se på gutta iallefall :))

Hilde Sørstrand

16.02.2015 kl.15:58

Jeg liker Game of Thrones veldig godt, noe som jeg anbefaler.

Ellers så er det Grey's Anatomy en sterk nr. 2 på listen

Charlotte

16.02.2015 kl.18:35

Hilde Sørstrand: takk for tips:)

camilovesalmosteverything

17.02.2015 kl.02:45

Ja,jeg liker noe av det i hvert fall. Samme her:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits