Weightless

Er det ett plagg som jeg virkelig er blitt frelst av, så må det være buksene til freddy wrup, som du kjøper på: www. weightless.no

De er først og fremst suuper behagelige itillegg til at de fremhever rumpen noe veldig, helt alvorlig så syntes jeg at alle får fin rumpe i denne tightsen. Selv har jeg fire jeans modeller fra weightless, hvilke jeg har kan du se på bildene overfor. Jeg forguder de alle sammen. Hadde to til, men de forsvant desverre på reise.

Som tidligere nevnt var alt med turen til USA bare helt fantastisk. Men en ting jeg har glemt å nevne her på bloggen var at da vi skulle fly fra LAX til London klarte British Airways å miste min koffert, eller til å starte med min kjæres også. Da vi hadde kommet vel hjem, men uten bagasje vel og merke, hikk det ett par dager før vi fikk en telefon fra Menzies på Gardermoen om at begge koffertene var dukket opp og ville bli sendt med første fly til Kjevik og videre levert hjem til oss. Først og fremst var det kun en koffert som kom frem og den hadde posten eller de som leverer, bare satt foran ytterdøren, uten vår signatur. Merkelig! Nå har det gått over en måned, og jeg har heldigvis fått tilbake på forsikringen. Men desverre ingen bagasje:( bare forestill dere en måneds handling av både julegaver og ting til meg selv fra USA! Argh! Ville myyye heller hatt tingene mine tilbake istedetfor penger:-/ er jo mye som ikke kan erstattes og en får jo ikke tilbake alt av verdi heller akkurat. Jaja, jeg har faktisk kommet over denne episoden nå, selv om jeg må innrømme at det var svært frustrerende da ventingen pågikk. Ville bare dele litt med dere, og ett tips hvis du skal ut å reise, ha alt du virkelig bryr deg om i håndbagasjen!!

2 kommentarer

Egeo

15.02.2015 kl.20:42

Huff så kjedelig! Jeg har heldigvis ikke opplevd det

Charlotte

16.02.2015 kl.05:58

Egeo: ja, er ikke mye gøy akkurat :-/

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits