Hvorfor ødelegge for andre?

Hva gjør du når du vet det finnes noen der ute som vil ødelegge for deg? Det føles absolutt ikke godt. Det verste er at jeg ikke vet hvem eller hvorfor denne/disse personen(e) gjør dette.

Det hele startet med at ei ukjent jente ringte min samboer, mens jeg satt ved siden av(sikkert det hun håpet på) og påstod de hadde møttes på fest og hun ville gjerne invitere han på fest igjen osv. Jeg hørte hun ikke visste hva hun skulle svare på det hun ble spurt om, bla om hvordan de "møttes"og når, det virket litt som om hun ringte på vegne av noen andre, ettersom vi hørte en mannestemme i bakgrunnen som sa: "hysj, han har svart!". Skummelt å vite at det finnes norn der ute som vil ødelegge for oss, ergo splitte oss. Og ikke har jeg idé om hvem det kan være. Men mest sannsynlig vil dette kun gjøre oss sterkere og føre oss enda tettere sammen:) for heldigvis er vi(min kjære og jeg) så close at det ikke var noen tvil om det er noen som bare er ute etter å ødelegge. Men guri for en ubehagelig følelse:-/ har noen opplevd lignende?

5 kommentarer

Esther Benskjør

26.02.2015 kl.12:40

Det betyr ingenting. Ekte kjærlighet dør ikke.

Charlotte

26.02.2015 kl.13:05

Esther Benskjør: godt sagt :))

avuna

01.03.2015 kl.19:03

Takk skal du ha for at du er inspirator. tips. mozart.

Halat Sophie

02.03.2015 kl.09:28

Så utrolig kjedelig! Trist at det finnes sånne mennesker der ute :(

Charlotte

02.03.2015 kl.12:03

Halat Sophie: ja, utrolig kjipt:/ heldigvis er det bare velstand her i gården:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

24, Kristiansand

Jeg er ei 24 år gammel glad- jente fra Kristiansand. Har verdens beste forlovede og uten tvil den fineste hunden, Vinnie:) Jobber som barnehagetante og har en stor kjærlighet for mat og klær.

Kategorier

Arkiv

hits